DOBRODOSLI NA FORUM MILANA STANKOVICA!

DOBRODOSLI NA FORUM MILANA STANKOVICA!MOLIM VAS REGISTRUJTE SE I KRECE ZABAVA!
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Alo

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 175
Join date : 2008-05-11

Alo Empty
PostSubject: Alo   Alo EmptyMon May 12, 2008 1:55 am

Milan im je sada drug!
Ponedeljak - 05.05.2008
Za Sašku Cvetanović iz Niša, učenicu šestog razreda, san se ostvario onoga dana kada joj je „Alo!“ organizovao upoznavanje sa njenim idolom, mladom zvezdom „Granda“ Milanom Stankovićem.

Alo Milanvre6.th

To se moglo zaključiti već po uzbuđenju u njenom glasu kada smo joj saopštili da je od velikog broja pristiglih pisama i imejlova sa istom željom upravo ona odabrana. Ali se još više videlo po njenom ponašanju kada je Milan došao na dogovoreno mesto i kada je prvi put dobila priliku da razgovara sa omiljenim pevačem.

Treba li reći, prvih nekoliko minuta, od velikog uzbuđenja, Saška nije mogla da progovori ni reč. Na svu sreću, tu je bila prisutna njena starija sestra Jovana i roditelji, a i sam Milan je pokazao da ima sjajan kontakt sa obožavaocima, te je nakon nekoliko minuta razgovor počeo da ide potpuno normalnim tokom. Naravno, tema je bilo napretek, jer je Sašku zanimalo da sazna sve o Stankoviću, a on je na svako od pitanja odgovorio. Tokom razgovora, Saška je Milanu otkrila da je kupila isti kačket i rukavice kao što je on nosio u jednoj od emisija, te da je tokom prethodnog leta bila na nastupu „Zvezda Granda“ i čekala do pet ujutru da se slika sa njim i dobije autogram na kačketu. Takođe mu je pokazala i sveske u kojima je sakupila svaki novinski članak koji je o njemu objavljen od prve audicije do upoznavanja.
- Ovakvu kolekciju nema ni moja majka, iako skuplja sve napisano o meni na šta naiđe. To su pravi obožavatelji! - oduševljeno je prokomentarisao Milan.
Posle dva sata druženja došlo je vreme i za rastanak. Ali ne pre nego što se Stanković potpisao na nekoliko postera, poklonio CD i dobio na poklon plišanu igračku. Rastanak ispred lokala trajao je još desetak minuta jer je svima bilo teško da se pozdrave. Uz pozdrave je išlo i obećanje da će se prvom prilikom ponovo videti.G. Jovanović
Back to top Go down
View user profile http://milanstankovic.forumotion.net
 
Alo
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
DOBRODOSLI NA FORUM MILANA STANKOVICA! :: PRESS-
Jump to: